måndag 31 maj 2010

Gallstensoperation

Nu har det gått tre dagar sedan min titthåloperation. Är inne på fjärde dagen sedan operationen idag och förundras över hur bra jag mår! Idag har jag knappt behövt ta alvedon och jag känner att det stramar allt mindre i såren. Jag har kunnat röra mig ganska bra - får ont fortfarande när jag böjer mig och ska/kan inte lyfta.

Det kliar ganska rejält i såren. Då läker det väl bra - eller?

Tacksam!

2 kommentarer:

  1. Hej Maria!

    Usch och fy för att du behövt va med om gallsten! Jag vet hur det känns, 8 år sedan jag blev opererad, men efteråt mår man underbart. Önskar dig en varm och skön sommar med familjen!

    Hälsningar Anna Wimborn

    SvaraRadera
  2. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera